Over banaan.blog

Wat is banaan.blog?

Banaan.blog is hét blog voor en door fanatieke duursporters.
De focus ligt op fietsen, hardlopen en triathlon.
De bloggers delen hun verhaal, mening en tips over routes, trainingen, wedstrijden, producten en voeding.

Wie bloggen?

Deelnemende bloggers zijn geen profs, maar wel fanatiekelingen met een grote liefde voor hun sport. Bloggen doen ze om anderen te inspireren hun grenzen te verleggen en een beetje wijzer te maken.

De bloggers ontvangen sportvoedingsproducten van BORN Superior Sportscare in ruil voor het schrijven van de blogs. Bloggers mogen echter schrijven wat ze willen over de genoemde topics en worden niet gestuurd of geredigeerd door BORN.

BORN kan dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de geboden informatie.

Vragen aan een van de bloggers?

Banaan.blog is een interactief platform, dus stel gerust je vraag aan een van de bloggers of reageer op een blog. Je kunt ze ook via social media contacten natuurlijk.

Ook bloggen op banaan.blog?

Wil jij ook bloggen op banaan.blog? Af en toe voegen we nieuwe bloggers toe.
Stuur een mail naar [email protected] met je gegevens en we nemen contact met je op.

Auteursrechten

Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. Het is niet toegestaan deze informatie over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van banaan.blog. U kunt contact opnemen via [email protected] voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.