Roy Slangen

Woonplaats:

Hoensbroek

Mijn sport:

Wielrennen (just for fun)

Bijzonderheden:

Ik fiets voor het plezier, maar moet wel met een voldaan gevoel weer van de fiets afstappen. Probeer ritjes van minimaal 100 kilometer te fietsen. Lukt niet altijd. Sierde ooit - anoniem - de cover van het blad Fiets (op een mountainbike!). Verdere publiciteit bleef achterwege. Regelmatig schrijf ik columns en af en toe worden deze nog gepubliceerd ook! Graag beschreven onderwerpen: sportvoeding en wielrennen. Dat kan ook niet anders.


Sportprestatie waar ik meest trots op ben:

Ik ben niet zo van de 'prestaties'. Alles waar jezelf trots op bent is al een prestatie op zich, want die beklijft. Ik heb een keer La Marmotte gedaan en in de stromende regen Col de la Croix de Fer opgereden om na de Col du Telegraph, met temperaturen rond het vriespunt, de Galibier te beklimmen. Over de tijd zullen we het maar niet hebben. Daarnaast een keer keihard de Keutenberg 'opgeknald' tijdens de Rabobank Keutenbergtijdrit in een tijd die nu niet zou misstaan op Strava.


Meest gênante sportmoment:

Uitklikken uit je pedalen met je rechterbeen, terwijl je je gewicht verplaatst naar de linkerkant van de fiets.


Sportdroom:

Geen droom, maar werkelijkheid: elke kilometer genieten van de omgeving, een goede kop koffie én de glimlach van de medeweggebruikers. 'Happiness is the road.'


Stel een vraag