Lise Visser

Leeftijd:

24

Woonplaats:

Prinsenbeek

Mijn sport:

Wielrennen

Bijzonderheden:

Ken je dat gevoel? Je staat vol bewondering te kijken en voelt de kriebels om het zelf ook te gaan doen. Dat gevoel had ik voordat ik startte met wielerwedstrijden. Vanaf jongs af aan zat ik al op een racefiets maar dat was als training voor het schaatsen. Uiteindelijk ben ik gestopt maar met wielrennen bleef ik verbonden door als verzorger te helpen en af en toe eens een rondje te rijden. Toen ik bij een wedstrijd ging kijken begon het te kriebelen dus heb ik mijn elite licentie aangevraagd en ben serieus gaan trainen.


Sportprestatie waar ik meest trots op ben:

In het begin van dit seizoen was er een open inschrijving voor de World University Championships. Onder het mom: 'Wie niet waagt, wie niet wint' heb ik mezelf ingeschreven. Ik was super gemotiveerd om te trainen voor een mooie ervaring als deze alleen ik had nog maar weinig wedstrijdervaring. Toch kreeg ik de kans om in Portugal te strijden op het wereldkampioenschap. Je leest er meer over in mijn eerste blog.


Meest gênante sportmoment:

Ik was alleen aan het fietsen tijdens een rustige duurrit, tenminste dat dacht ik. Dus ik rijd lekker door de polder en begin een liedje te zingen dat ik in mijn hoofd had. Kom ik er achter dat er iemand al een geruime tijd in mijn wiel zit. Ik hoop dat hij van mijn concert genoten heeft...


Sportdroom:

Mijn ultieme sportdroom is een doel met een bijbehorend stappenplan. Dat zal ik nog wel eens een keer terug laten komen in een van mijn blogs. Maar ik zou het heel gaaf vinden om mezelf te ontwikkelen tot professioneel wielrenster.


Stel een vraag