I've got the power, toch?

Vallende bladeren, plassen water op gedeukt asfalt, vroege avonden. Kortom: herfst. Voor mij is dit het teken dat mijn wielerjaar voorbij is, maar het kentekent tevens de start van een nieuw seizoen. Het najaar, vanaf dat de regenperiode langer dan 2 weken aanhoudt, zie ik als de ultieme start van de voorbereiding om zodoende telkens ‘volgend jaar’ tot nieuwe hoogte te reiken. “Zou het dan volgend jaar wél gaan lukken?” vraag ik mij te vertwijfeld af. Verdorie, ik heb er alle vertrouwen in!

Trapfrequentie

Ik ben niet van de data, heb geen ultieme doelen en fiets vooral rond om te genieten van de omgeving én om conditie te houden. “Ik ben niet van de data,” schrijf ik, terwijl ik me betrap op een onwaarheid. De bewering is achterhaald en van een vervlogen tijd. Ja, ik wil genieten, maar stiekem borrelt er een onderhuids virus: ik wil verbeteren. Het afgelopen jaar heb ik vooral gewerkt om gewend te raken aan een hoge trapfrequentie. Het komende jaar moet dit gekoppeld worden aan meer kracht en snelheid. Trapfrequentie hoog houden in een zwaardere versnelling. Dát moet in het voorjaar voor verrassingen zorgen. (Je merkt het ik zit nog vol goede moed)

Watts Up

Meer power on the pedals, dat is mijn doel voor 2020. Daarmee wil ik nu starten. Regen of sneeuw: ik zit op die fiets. Wattages omhoog met gerichte training en Watts Up®: een vruchtenextract uit de zoete sinaasappel wat ervoor zorgt dat je mitochondriën effectiever ATP produceren. Mijn powerhouse in alle opzichten upgraden. Ik laat niets aan het toeval over. Bruistablet Born Watts&Minerals in mijn bidon en gáán. (Ik ben nog nooit zo vol van vertrouwen geweest)

Effect Of Wattsup

Wetenschappelijk bewezen

Het effect van het ingrediënt Watts’ Up® Watts&Minerals is in twee wetenschappelijke studies bewezen. Een anaerobe test geeft bij testers die 400 mg Watts’ Up® gedurende 4 weken gebruikten, een duidelijk significante verhoging in wattages in vergelijking met een placebogroep. Nu vertrouw ik wetenschap niet helemaal, maar dat is een persoonlijk iets. Voor mij is iets pas waarheid als ik het zelf heb gezien, gehoord of ervaren. Ik leef al jaren op placebo en zal nu mijn eigen testpersoon worden. Alle kleine beetjes helpen en stel ik win die beloofde 5% aan wattages? Ik zie de jaloerse blikken van mijn fietsmaatjes als ze mij met open mond nastaren na de zoveelste demarrage. (Zoals gezegd: ik ben écht nog nooit zo vol van vertrouwen geweest!)

Geen twijfel

Ik reken op meer aerobe en anaerobe kracht. De Watts’ Up® in Watts&Minerals geeft – procentueel gezien – de grootste winst bij minder getrainde sporters. Ik voel me aangesproken en ga grenzen verleggen in 2020. Geen twijfel: Ik weet het zeker. Ik laat ook niets aan het toeval over. "I've got the power!"


Reacties