Mijn ding doen

Zo, het was me weer een voorbereiding wel. Wat ups en downs en uiteindelijk helemaal klaar voor de marathon morgen in Rotterdam!

Een nieuwe trainer betekende een iets andere voorbereiding. Dit was even wennen maar verliep vlekkeloos.

In het begin van de voorbereiding liep ik een onwijs gave Egmond halve marathon. De Groet uit Schoorl run was een maand later weer een succes met een PR op de 10km. Helaas kreeg ik in deze periode wel wat knieklachten waardoor ik even aan de rem moest trekken.

Gelukkig was ik al snel weer in gang en zou ik tijdens de City pier City in Den Haag een poging gaan doen mijn PR op de halve marathon te verbeteren. Helaas werd de wedstrijd afgelast als gevolg van storm..

Last minute werd de Parelloop in mijn eigen Zuid-Limburg toegevoegd aan mijn wedstrijdprogramma. Dit werd helaas een kleine deceptie, de marathonbenen waren niet toe aan de snelheid van een 10 kilometer.

Maar ach, een slechte generale is een goede uitvoering toch?! De benen zijn echt in orde! Morgen mogen die marathonbenen doen waarvoor ze getraind hebben. Kilometertjes wegtikken op een hoog maar enigszins comfortabel tempo.

Af317897 Da39 42Ef B307 3Cfb455E6A36

Mijn Born Bidons zijn gevuld, de gels zijn erop geplakt en het wedstrijdtenue ligt klaar! Vandaag nog goed eten, veel drinken en de benen omhoog.

Morgen om 10.00 uur ga ik 42195m mijn ding doen! Startnummer 27, mocht je me willen volgen via de app.


Reacties