Lets go on the Italian tour

Pizza, pizza wooaahh... PIZZA! Wellicht heb je het al voorbij zien komen op mijn persoonlijke social media accounts: ik ga op de Italiaanse toer! Nou is het niet heel erg handig om veel pizza’s te eten voor en tijdens het seizoen. Maar gelukkig houd ik toch meer van pasta’s...

Afgelopen weekend was ik in Italië om kennis te maken met mijn nieuwe fixed gear team. Vanaf 2019 rijd ik voor IRD Squadra Corse. Dit team is het eerste officiële fixed gear team en bestaat al sinds 2010. Het team heeft echte Italian roots, oftewel: ze houden naast fietsen ook van eten, drinken en een feestje op z’n tijd. En die feestjes zijn terecht, want het team is al een aantal keer kampioen geworden bij de Red Hook Crit. Komend seizoen zal ik één van de drie meiden zijn die gaat strijden in verschillende wedstrijden over de hele wereld. Hoe tof?!

3

Ook in 2019 ben ik Born ambassador, zodat ik voldoende energie kan tanken voor zowel de crits als de wegwedstrijden. Daarbij helpt Born mij ook met advies. Daarnaast ben ik vanaf 2019 ook lid van de Italvega family. Ik heb een prachtige nieuwe fiets waar ik al mijn trainingsritten op zal gaan maken. Mijn Italvega Essere Vivo is een Italiaans, klassiek en stijlvol model met gepersonaliseerde kleuren. De fiets is afgemonteerd met Campagnolo om de Italiaanse stijl nog even te benadrukken. Wil je mijn fiets komen bewonderen? Op 1, 2 en 3 maart ben ik te vinden op de Bike Motion.

2

Reacties